Coronamaatregelen

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek

Hier vindt u informatie over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan een van onze klinieken. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek door te lezen.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen in een van onze klinieken.

Veelgestelde vragen

Indien u, of iemand binnen uw gezin, klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts komt u NIET naar de kliniek. U komt tevens niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.
Indien u positief getest bent op het COVID-19 virus blijft u uiteraard thuis.

Bovenstaande geldt ook wanneer u reeds gevaccineerd bent.

Om het aantal bezoekers in onze vestiging te beperken, ontvangen wij u bij voorkeur zonder begeleiding tenzij dit noodzakelijk is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden.

  • Wij ontvangen u graag op zijn vroegst 10 minuten voorafgaand aan uw afspraak. Bent u eerder? Dan verzoeken wij u nog even buiten te wachten. 
  • In de kliniek wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren. Ook zal u gevraagd worden of u klachten heeft, besmette huisgenoten of nauwe contacten heeft en of u recent in een gebied met negatief reisadvies bent geweest. Het kan zijn dat uw temperatuur opgemeten wordt. 
  • U wordt verzocht een mondneusmasker te dragen daar waar het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand tot een ander te houden.  
  • We heten u van harte welkom, maar zullen u de hand niet schudden. 

Heeft u vragen over uw afspraak? Wij staan u graag te woord.
Neem contact op met ons contact center op het telefoonnummer

088 778 52 07

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07 Plan een intake