Coronamaatregelen

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek

Hier vindt u informatie over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan een van onze klinieken. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek door te lezen.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen in een van onze klinieken.

Veelgestelde vragen

Indien u klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts komt u NIET naar de kliniek. U komt tevens niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.
Indien u positief getest bent op het COVID-19 virus blijft u uiteraard thuis.
Bovenstaande geldt ook wanneer u reeds gevaccineerd bent.

Om het aantal bezoekers in onze vestiging te beperken, ontvangen wij u bij voorkeur zonder begeleiding tenzij dit noodzakelijk is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden.

  • In de kliniek wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren. Ook kan het zijn dat u gevraagd wordt of u klachten heeft, besmette huisgenoten of nauwe contacten heeft en of u recent in een gebied met negatief reisadvies bent geweest. Het kan zijn dat uw temperatuur opgemeten wordt. 
  • Het kan zijn dat u in de kliniek verzocht wordt een mondneusmasker te dragen.
  • We heten u van harte welkom, maar zullen u de hand niet schudden. 

Heeft u vragen over uw afspraak? Wij staan u graag te woord.
Neem contact op met ons contact center op het telefoonnummer

088 778 52 07

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07 Plan een intake