Over Xpert Clinics Oogzorg

Xpert Clinics Oogzorg biedt oogheelkundige zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Wij staan voor persoonlijke en gespecialiseerde zorg in een aangename omgeving. Xpert Clinics Oogzorg is in 2009 gestart door oogarts Nico Trap vanuit de wens kwalitatief hoogwaardige en laagdrempelige oogheelkundige zorg mogelijk te maken. 

U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan oogzorg voor jong en oud. Of u nu komt voor verzekerde oogzorg voor een oogaandoening, of voor brilvervangende chirurgie, (medische) contactlenzen of een ooglidcorrectie op medische indicatie. Onze professionals werken met de meest geavanceerde apparatuur. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel.

Xpert Clinics Oogzorg is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Klinieken uit onze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge kwaliteitsnormen. 

Bij Xpert Clinics Oogzorg staat u centraal. Een goede ontvangst, een goede behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt. Graag willen wij u laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak