Vul onze vragenlijst in en krijg gratis en vrijblijvend advies.

Welke behandelmogelijkheden voor mijn oogklachten zijn er?

Ervaart u oogklachten of maakt u zich zorgen over uw ogen? En bent u benieuwd of u naar een opticien, optometrist of oogarts moet? Of wilt u algemene informatie krijgen? Wat uw vraag ook is: vul de vragenlijst van Xpert Clinics Oogzorg in en ontvang gratis een vrijblijvend advies! In dit advies geven we u diverse behandelopties voor uw ogen.

Wat houdt de vragenlijst in?

In de vragenlijst stellen we algemene vragen en vragen over onder andere uw gezichtsvermogen, oogklachten en zorgvraag. Ook willen we graag weten of u hulpmiddelen zoals lenzen of een bril gebruikt. Alles om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw huidige situatie met betrekking tot uw ogen/oogklachten.

Wat krijgt u na het invullen van de vragenlijst?
U kunt het invullen van de vragenlijst en het advies dat daaruit komt zien als een gratis online consult. Binnen 1-2 werkdagen ontvangt u een persoonlijk en deskundig advies van onze specialisten, specifiek op maat gemaakt voor u. Een advies dat u helpt bij het zetten van verdere stappen, bijvoorbeeld bij het verhelpen van uw eventuele oogklachten. Mogelijke adviesopties zijn: breng een bezoek aan een opticien, ga naar een oogarts of verbeter zelf uw ooggezondheid. Ook geven we het aan wanneer we denken dat het beter is om een bezoek te brengen aan een specialist in de buurt.

Gratis en geheel vrijblijvend advies
Het advies is volledig gratis. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en u een persoonlijk advies te geven.

Vraag advies aan

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak