Informatie voor verwijzers

Heeft u een patiënt met oogheelkundige klachten? En zoekt u een goede specialist? Dan kunt u uw patiënten verwijzen naar Xpert Clinics Oogzorg voor algemene oogheelkunde. Vrijwel al onze behandelingen vallen binnen de verzekerde zorg.

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden.

U kunt ook een afspraak maken voor uw patiënt door te bellen met ons Contact Center: 088 778 52 07 of een email te sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinicsoogzorg.nl.
 

Waarom Xpert Clinics Oogzorg?

Xpert Clinics Oogzorg is dé specialist in oogheelkundige zorg. Bij klachten bieden wij zeer toegankelijke, gespecialiseerde en geïntegreerde zorg: diagnose, behandeling én vervolgtraject sluiten bij ons naadloos op elkaar aan. Wij zorgen dat de patiënt direct bij de juiste specialist terecht kan. Dat levert zorg op van topkwaliteit met bewezen resultaat. Uw patiënt kan altijd snel bij ons terecht voor een eerste consult.

Xpert Clinics Oogzorg heeft een kliniek in Zeist en Veenendaal. We zullen de komende tijd verder uitbreiden. 

Team van oogartsen, optometristen en orthoptisten

Bij Xpert Clinics Oogzorg wordt uw patiënt behandeld door een zeer specialistisch team. Tijdens het eerste consult zien patiënten afhankelijk van hun klacht een optometrist of oogarts, of zij zien een orthoptist. Indien een patiënt bij de optometrist of orthoptist toch gezien moet worden door de oogarts, kan dat bijna altijd direct op hetzelfde moment. Zodat uw patiënt direct de juiste zorg en diagnose krijgt. De operatieve ingrepen, zoals een staaroperatie of ooglidcorrectie, worden gedaan door onze gespecialiseerde oogartsen. 

Specialisten

Persoonlijke benadering

Uw patiënt merkt het al tijdens het eerste contact met onze kliniek: wij kiezen voor een persoonlijke benadering omdat we vinden dat de wensen en verwachtingen van uw patiënt heel belangrijk zijn. De arts neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden. Zo kan uw patiënt met een goed gevoel de behandeling tegemoet zien.

Kwaliteit: onze eerste prioriteit

Xpert Clinics Oogzorg biedt zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. En dat roepen we niet zomaar. Met behulp van onze patiënten en zorgverleners meten wij de resultaten van onze behandelingen. Door het invullen van vragenlijsten en het meten van bijvoorbeeld de uitkomst na een staaroperatie maken we het resultaat van de behandeling zichtbaar voor zowel huidige als toekomstige patiënten. De patiënten beoordelen de totaalindruk van de kliniek gemiddeld met een 8,7.

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen voeren wij een streng kwaliteitsbeleid. Onze kliniek draagt het ZKN-keurmerk. Door middel van dit keurmerk, audits, controles en enquêtes toetsen we onze behandelingen. En in 2021 starten we ook met Pulse, een uniek kwaliteitsregistratiesysteem. Dit helpt ons om patiënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Wachttijden

Onze klinieken kennen korte toegangstijden. Uw patiënt kan altijd snel bij ons terecht voor een eerste consultafspraak. Ook het behandeltraject kan op korte termijn gepland worden.

Wachttijden

Vestigingen

Voor professionele en persoonlijke oogzorg heten we uw patiënten van harte welkom in een van onze twee vestigingen.

Vestigingen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nascholingen, meeloopdagen,
onderzoeken en andere relevante zaken? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Aanmelden

Meelopen in de kliniek

Bent u benieuwd hoe wij een behandeling uitvoeren, ons zorgtraject doorlopen of hoe een dag op onze kliniek eruit ziet? Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor een meeloopdag met een van onze artsen. De meeloopdagen worden op aanvraag voor huisartsen georganiseerd. Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Aanmelden

Meer informatie voor verwijzers

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval doorverwijzen? Bel ons dan direct en wij zorgen dat u direct een specialist kunt spreken: 088 778 52 07.

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden. U kunt ook een afspraak maken voor uw patiënt door te bellen met ons Contact Center: 088 778 52 07 of een email te sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinicsoogzorg.nl.

Xpert Clinics Oogzorg heeft met alle zorgverzekeraars contracten gesloten voor de behandeling van ogen. Zorgkosten worden direct bij de gecontracteerde zorgverzekeraars in rekening gebracht, zonder dat uw patiënt er omkijken naar heeft.

Alle medisch specialistische zorg wordt door alle grote zorgverzekeraars volledig vergoed. Er is geen aparte toestemming nodig van de verzekeraar voor behandelingen in onze kliniek of door onze artsen. Wel is een verwijsbrief nodig. Daarnaast moet uw patiënt rekening houden met het verplicht eigen risico.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak