Informatie voor verwijzers

Xpert Clinics Oogzorg biedt op verschillende locaties gespecialiseerde en geïntegreerde zorg aan. Diagnose, behandeling en vervolgtraject sluiten hier naadloos op elkaar aan. Onze specialisten hebben een schat aan ervaring en kennis van behandelingen aan het oog waardoor we zorg kunnen leveren met bewezen resultaat. 

Onze klinieken kennen korte wachttijden, zowel voor het eerste consult als voor het behandeltraject. 

Actuele wachttijden

Verwijzen

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende vestigingen van Xpert Clinics Oogzorg. U kunt ook gebruik maken van ons verwijsformulier:

Verwijsformulier oogzorg

Intercollegiaal overleg

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval doorverwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 

030 744 03 90

U kunt ook een email sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinicsoogzorg.nl.

Xpert Clinics biedt ook excellente medische zorg op het gebied van hand- en polszorg, handtherapie, orthopedie, proctologie en revalidatiezorg

Verwijzersportaal voor huisartsen, tweedelijnszorg en optometristen

Het verwijzersportaal biedt een gebruiksvriendelijke interface voor directe communicatie tussen huisartsen, optometristen en specialisten. Hiermee kunnen zij gemakkelijk en snel verwijzen naar specialisten in de tweedelijnszorg op het gebied van oogheelkunde.

Het portaal stelt verwijzers in staat om veilig medische gegevens en relevante documenten te delen, zoals oogonderzoeksresultaten en eerdere behandelingen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde doorverwijzing en voorkomt dat belangrijke informatie verloren gaat.

Verwijzersportaal

Geaccrediteerde nascholing - Rode en droge ogen

Tijdens deze nascholing bespreken we voornamelijk het rode oog en droge ogen, de differentiaaldiagnostiek en behandelmethoden. Ook staan we stil bij alarmsymptomen en spoedklachten. En bespreken we de veelvoorkomende leeftijdgebonden maculadegeneratie. Specifiek wordt ingegaan op wat u als huisarts kunt doen en wanneer het zinvol is om door te verwijzen. Wat zijn de beste behandelmethoden, wat kunt u als huisarts zelf doen en wanneer kunt u beter doorverwijzen. Door verdieping in de materie, kunt u uw patiënten betere zorg bieden. De nascholingen worden gepresenteerd door onze specialisten.

Bekijk het actuele overzicht en meldt u eenvoudig aan via Medische Scholing.

medischescholing.nl

Xpert Clinics organiseert het hele jaar door gratis geaccrediteerde nascholingen voor huisartsen in al onze vakgebieden (Orthopedie, Hand- en polszorg, Oogzorg en Proctologie) en worden zowel op locatie als online gegeven. We organiseren continu nieuwe nascholingen. Meldt u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vestigingen

Voor professionele en persoonlijke oogzorg heten we uw patiënten van harte welkom in één van onze vestigingen in Hilversum, Veenendaal of Zeist. Bekijk hier onze vestigingen

Patiëntervaringen

Wij ontvangen patiënten in een kleinschalige, prettige omgeving. Er is tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en gezamenlijk overleg over het behandeltraject. Patiënten geven ons daarom uitstekende waarderingen op Zorgkaart Nederland.

Onze specialisten zien honderden patiënten per jaar, waardoor ze sneller de juiste diagnose kunnen stellen. Lees hier hoe onze patiënten onze zorg hebben ervaren. 

Vergoeding

Alle verzekerde zorg die uw patiënt ondergaat bij Xpert Clinics Oogzorg wordt door alle zorgverzekeraars volledig vergoed. Uitzonderingen hierop zijn CBR keuringen en speciale lenzen.

Meelopen in de kliniek

Bent u benieuwd hoe wij uw patiënt helpen, een behandeling uitvoeren of hoe een dag op onze kliniek eruit ziet? Op aanvraag kunt u een dag meelopen met één van onze artsen. Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. Meldt u hier aan 

.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nascholingen, meeloopdagen,
onderzoeken en andere relevante zaken? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief voor verwijzers.

Aanmelden

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak