Ervaring
De ervaring van mevrouw Bastert

De ervaring van mevrouw Bastert

“Die menselijke kant is zo belangrijk.”

Je krijgt als patiënt veel aandacht

Mevr. Bastert: “Ik kom al heel lang bij Xpert Clinics Oogzorg. De benadering is er ontzettend persoonlijk en je krijgt er als patiënt veel aandacht. Drs. Nico Trap heeft bij mij in het verleden een staaroperatie uitgevoerd. Nu kwam ik terug omdat ik opeens niks meer zag. Ik bleek natte macula in mijn goede oog te hebben. Daarvoor krijg ik nu elke maand injecties en dat helpt gelukkig. Het gaat op dit ogenblik goed.

Persoonlijk contact

Het voordeel van een gespecialiseerde kliniek is dat je toch meer persoonlijke aandacht kunt waarmaken. Ik vind het prettig om terug te kunnen vallen op iemand die ik ken, dus ik probeer bij elke afspraak dezelfde arts te krijgen. Ik kom graag bij dr. De Brauwer die je vakkundig en op een prettige manier tegemoet komt. Het persoonlijke contact is van grote waarde. Dat is niet alleen een kwestie van tijd vrijmaken, maar vooral ook van mentaliteit.

Never change a winning team

Wat ik wel jammer vind, is dat de verschillende afspraken niet altijd op elkaar aansluiten. Soms moet ik 2,5 uur wachten tussen het onderzoek en de prik. Ik moet steeds iemand vragen om te rijden en iedereen is druk, dus dat vind ik best een handicap. Kan dat niet anders? Verder hoop ik dat het zo blijft: never change a winning team. Want dat is dit wel, dat kun je voelen."

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak