Ervaring
De ervaring van mevrouw Knijff

De ervaring van mevrouw Knijff

“Ik vind het echt briljant dat oogarts De Brauwer zo proactief denkt.”

Er zit iets in mijn oog

Mevr. Knijff: “Ik had steeds het gevoel: er zit iets in mijn oog. Ik bleef wrijven maar het ging niet weg. De huisarts zag niks en gaf voor de zekerheid een verwijzing voor het ziekenhuis, maar daar kon ik pas na zes maanden terecht. In de tussentijd werden de klachten minder – tot ze na een tijdje toch weer terugkwamen. Ik schonk er niet zoveel aandacht aan, tot ik een verhaal hoorde van iemand bij wie het hoornvlies had losgelaten. Die was bij de Xpert Clinics Oogzorg geweest en ik hoorde daar een goede terugkoppeling van. Ik ben toen toch maar weer terug naar de huisarts gegaan met de vraag of ik daar niet heen kon. Binnen een week kon ik al terecht.

Doorgestuurd naar de neuroloog

Drs. An-Katrien de Brauwer deed wat onderzoekjes en ontdekte dat mijn zicht wat minder was. Daarnaast zag ze dat ik een beschadigde oogzenuw had. Ze zei: voor de zekerheid stuur ik je even door naar de neuroloog, want dit kan ook andere oorzaken hebben en het is goed om dingen uit te sluiten. Ook bij de neuroloog kon ik snel terecht. Die stelde voor om een MRI-scan te doen. Twee dagen later kreeg ik de uitslag: ik bleek een meningeoom te hebben, een goedaardig gezwel in mijn hoofd. Binnen een week ben ik daaraan geopereerd.

Compliment voor haar adequate handelen

Ik vind het echt briljant dat oogarts De Brauwer zo proactief handelt. Dat heeft gemaakt dat ik binnen drie weken op de operatietafel lag. De tumor drukte op de oogzenuw en als die groter wordt kan dat uiteindelijk tot veel functieverlies leiden. Ook de neuroloog en de neurochirurg gaven de oogarts een compliment voor haar adequate handelen. De operatie is prima gegaan, de klachten zijn weg en mijn zicht is verbeterd.

Xpert Clinics Oogzorg is een hele professionele kliniek, alles gaat er gaat netjes en je hebt geen lange wachttijden. Lijkt mij een mooie aanbeveling voor alle huisartsen om gelijk door te verwijzen naar een kliniek zoals Xpert Clinics Oogzorg.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak