Ervaring
De staaroperatie van meneer Valkenburg

De staaroperatie van meneer Valkenburg

“Elke keer als ik de tuin in kijk, verwonder ik me nog: ik zie nu alles scherp.”

Kundige behandelaars

Dhr. Valkenburg: “Soms zijn bepaalde data in je geheugen gegrift. Bij mij zijn dat o.a. 3 mei, 10 mei en 8 juni, want op de genoemde dagen in mei ben ik aan beide ogen geopereerd in verband met staar en in juni kwam ik voor de eindcontrole. Wat een vriendelijkheid in beide vestigingen van Xpert Clinics Oogzorg (Zeist/Veenendaal) en wat een kundige behandelaars!

Slechts 45% zicht

Ik kwam erachter dat ik staar had omdat ik met mijn vrouw naar de opticien ging om haar ogen te laten checken. Hoewel we niet voor mij kwamen, wilde ik ook wel even naar mijn ogen laten kijken, je begint toch wat ouder te worden. Mijn rechteroog bleek nog maar 45% zicht te hebben. Thuis heb ik gelijk naar de oogkliniek gebeld om een afspraak te maken voor een onderzoek. Oogarts Jan Cozijnsen zei: dat ziet er niet best uit. Hij heeft me verwezen naar Zeist, waar ik geopereerd zou worden door drs. Nico Trap.

Vriendelijk geholpen

Ik ben daar alleraardigst ontvangen en vriendelijk geholpen, het personeel is in alle opzichten aardig en behulpzaam. Van de operatie zelf heb ik niks gevoeld, alleen ’s middags was het een beetje vervelend. Bij het tweede oog, een week later, ging dat exact hetzelfde. Voor het bekende druppelen was mijn vrouw een goede hulp. Dat heb ik netjes volgehouden. Bij elke controle zag ik weer een andere optometrist en ze weten allemaal precies wie je bent en wat er gebeurd is. Na de eerste controle was de oogdruk wat te hoog, daarvoor moest ik medicijnen halen bij de apotheek. Toen die ze niet dezelfde dag kon leveren, heb ik de oogkliniek gebeld. Ik kon ze meteen komen ophalen.

Heel dankbaar

Bij de eindcontrole was alles hartstikke goed. Ik kan lezen en zie alles scherp. Vroeger had ik +10, nu is dat links 0,25 en rechts 1,5. Elke keer als ik de tuin in kijk, verwonder ik me nog: ik kan de blaadjes van de bomen zien en zelfs mijn haren tellen als ik ze kam. Bij de eindcontrole konden beide ogen de ‘toets der kritiek’ ruimschoots doorstaan en daar ben ik heel dankbaar voor. Deze review komt echt recht uit mijn hart. Dus heeft u staar? Dan ik adviseer ik u om naar deze kliniek te gaan. Top!”

Maak een afspraak

Kampt u ook met oogklachten? Neem dan contact op met ons informatiecentrum. Zij helpen u met al uw vragen, zoeken de snelst beschikbare Xpert Clinics vestiging bij u in de buurt en plannen voor u een consult bij onze specialist.

Neem contact op

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak