Ervaring
De staaroperatie van mevr. Huusen

De staaroperatie van mevr. Huusen

“Mijn zicht is weer 100% terug.”

Dit kan zo niet langer

Mevr. Huussen (71): “Ik had me een bril aan laten meten bij de opticien, maar op een gegeven moment droeg ik die steeds minder vaak. Het leek met die bril alsof er wat voor mijn ogen zat, dus ik dacht: ik doe het wel zonder. Maar toen ik tijdens het autorijden gewoon geen borden meer kon lezen, dacht ik: dit kan zo niet langer. Ik ben teruggegaan naar de opticien. Die zei: ik kan wel andere glazen voorschrijven, maar ik denk dat het goed is om naar een oogkliniek te gaan en te laten testen voor staar. Ik heb dus de huisarts gebeld voor een verwijzing en gelukkig kon ik al heel snel terecht bij dokter Kim Boom.

Ook voor de operatie kon ik al snel terecht

Ik werd heel goed ontvangen in de kliniek, alleen al de entourage was heel rustgevend. Tijdens een gesprekje met dokter Boom werd al snel duidelijk dat ik inderdaad staar had. Ook voor de operatie kon ik al snel terecht. Er werd me vooraf gevraagd: kunt u 20 minuten stilliggen op uw rug? Ik dacht: dat kan ik makkelijk. Ik vond het heel prettig dat dokter Boom heel duidelijk praatte en tijdens de operatie precies zei wat ze ging doen. Ik heb keurig stilgelegen en alles is fantastisch verlopen.

De ontvangst en de behandeling waren in één woord geweldig

Na de operatie heb ik totaal, maar echt totaal geen pijn of last gehad. Ik heb niet eens een paracetamol genomen. Er ging direct een wereld voor me open. Gisteren was ik op controle en bleek dat mijn zicht weer 100% terug is. Ik zie zelfs de nummerborden van de auto’s weer.  Ik weet niet waar ik ben!
Dinsdag word ik geholpen aan mijn andere oog, dan wordt het nog beter. De ontvangst en de behandeling waren in één woord geweldig. Ik ben echt hartstikke blij.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak