15 jaar Xpert Clinics Oogzorg: feest met een terugblik!

15 jaar Xpert Clinics Oogzorg: feest met een terugblik!

1 september 2024 was het 15 jaar geleden dat Nico Trap de deuren opende van Oogkliniek Heuvelrug, dat in 2021 opging in Xpert Clinics Oogzorg. Een mijlpaal die ons doet terugblikken op een periode vol plezier, groei en zorg voor onze patiënten. Wat begon als een kleinschalige, door kwaliteit gedreven en vernieuwende oogkliniek, is inmiddels uitgegroeid tot een zeer belangrijke speler in de ambulante oogheelkundige zorg in Zeist, Veenendaal en sinds juni 2023 ook Hilversum.
 

Waar kunnen we in 15 jaar op terugblikken?

De mensen maken de kliniek

De mensen maken de kliniek! En dat geldt zeker voor de collega’s die vanaf het begin betrokken zijn. Anita, Anne-Marie, Janneke, Jessica, Judith, Gemma, Monique en Sheila zijn al 15 jaar lang de vaste gezichten van Xpert Clinics Oogzorg. Hun inzet en loyaliteit hebben ervoor gezorgd dat we een plek zijn waar patiënten en medewerkers merken dat zorg ook ánders kan, persoonlijker. In de loop van deze 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een team van 65 betrokken medewerkers en dit team is de ruggengraat van onze kliniek. Zonder hen was dit succes niet mogelijk geweest.

Oprichter met duidelijke visie

Twee bijzondere oogartsen, Nico Trap en Jan Cozijnsen, hebben een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de kliniek. Nico was degene met de visie om iets nieuws te beginnen, weg van de traditionele ziekenhuisomgeving. Zijn ideeën brachten een manier van werken die persoonlijker en innovatiever is, doen wat nodig is en laten wat overbodig is. Jan heeft ons gesteund als een constante factor, bekend en geliefd in de regio. Zijn betrokkenheid bij zowel het team als de patiënten heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onze goede reputatie. Beide heren zijn de afgelopen tijd met pensioen gegaan, maar zij hebben hun visie en kennis overgedragen op de volgende generatie oogartsen.

Xpert Clinics Oogzorg

In 2020 werd de kliniek onderdeel van Equipe Zorgbedrijven en zijn we verder gegaan onder de naam Xpert Clinics Oogzorg. Natuurlijk zijn er veranderingen geweest, Maarten de Boer nam de rol over van Nicole Scherer over, maar in essentie is onze manier van werken hetzelfde gebleven: persoonlijk, zonder hiërarchie en altijd de patiënt centraal. Wat ooit begon als een familiebedrijf, is nu een plek waar zowel medewerkers als patiënten zich thuis kunnen voelen.

56.000 patiënten in 15 jaar

We zijn trots op de 56.000 patiënten die we in de afgelopen 15 jaar hebben kunnen behandelen. En uiteraard op alle collega’s die bij ons zijn opgeleid. We kijken ernaar uit om onze zorg en toewijding in de komende jaren voort te zetten én te blijven innoveren. Wij bieden oogheelkundige zorg in de gehele breedte aan, van patiënten van 0 tot 100 jaar. Onze aandachtsgebieden zijn refractiechirurgie, innovatieve staaroperaties, oculoplastische chirurgie en hoornvliesoperaties. Refractiechirurgie doen we vanuit Xpert Clinics Ooglaseren.

Dankzij ons stabiele team, onze betrokken artsen An-Katrien de Brauwer, Stefan Coppens, Kim Boom, Michiel Kuipers, Naïlah Sint Jago, Martine Snabel, Victor Lie en Medical Lead Robert Wisse en onze focus op mensgerichte zorg blijven we bouwen aan een kliniek waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Op naar de volgende 15 jaar! Benieuwd of wij u kunnen helpen bij uw oogklachten? We helpen u graag, neem vrijblijvend contact op of doe de oogtest. 

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak