Oogarts Nico Trap stopt

Oogarts Nico Trap stopt

Na 33 jaar legt Nico Trap in november zijn werk als oogarts neer. Hij maakte naam als oprichter van Oogkliniek Heuvelrug, dat in 2021 opging in Xpert Clinics Oogzorg. Trap staat bekend als dé specialist in staaroperaties en refractiechirurgie.

Drs. Nico Trap begon als oogarts in het UMC Utrecht en specialiseerde zich daarna in staaroperaties en refractiechirurgie in het Diakonessenhuis in Zeist en in zijn eigen laserkliniek ‘Nico Trap Oogcorrecties’ in Huis ter Heide. In 2009 besloot hij dat het tijd was voor een nieuwe stap: hij opende de deuren van Oogkliniek Heuvelrug in Zeist. Een belangrijke en spannende stap in zijn carrière waar hij geen dag spijt van heeft gehad.

Oogkliniek Heuvelrug werd opgezet vanuit de intentie om brede oogheelkundige zorg te bieden, maar beter en persoonlijker dan in het ziekenhuis. In 2021 ging Oogkliniek Heuvelrug op in Xpert Clinics Oogzorg. Ook na deze overgang bleven de kernwaarden van de kliniek behouden.

Nu Nico Trap gaat stoppen, pakt het team van ervaren oogartsen van Xpert Clinics Oogzorg de reguliere zorg en de staaroperaties op. De refractiechirurgische patiënten worden overgedragen aan zijn collega’s drs. An-Katrien de Brauwer en drs. Stefan Coppens van Xpert Clinics Ooglaseren. Hij heeft er vertrouwen in dat zijn visie met de bijbehorende waardes behouden blijft en dat patiënten bij deze oogartsen zeker in goede handen zijn.

Ter afscheid stelden wij hem zes vragen, deze leest u hier. Een terugblik op zijn glansrijke carriere vindt u hier

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak