Optometrist

J. van Baren

 J. van Baren
“Op vrij jonge leeftijd ging ik naar de opticien voor een bril en al snel kwam mijn enthousiasme voor het vak Oogheelkunde. Met name de medische kant trok me erg en vond ik heel interessant.”

Op vrij jonge leeftijd ging ik naar de opticien voor een bril en al snel kwam mijn enthousiasme voor het vak Oogheelkunde. Met name de medische kant trok me erg en vond ik heel interessant. Direct na de HAVO volgde ik de opleiding Optometrie aan de Hogeschool van Utrecht en in juni 2015 ben ik afgestudeerd als optometrist. Sinds november datzelfde jaar ben ik werkzaam binnen Xpert Clinics Oogzorg. Hier werk ik met veel plezier en leer ik nog steeds elke dag bij. Als optometrist krijgen we steeds meer verantwoordelijkheid en dat maakt mijn werk interessant en uitdagend. 

Tevens ben ik gespecialiseerd in de medische contactlenzen. Dit is een erg dankbaar deel van de oogheelkunde, het is fantastisch om iemand met een medische lens weer beter te kunnen laten zien. Iets wat met een zachte lens of een bril in deze gevallen vaak niet mogelijk is. De combinatie tussen het medische en de contactlenzen maakt het werk nog leuker en afwisselender. 

  • AGB code
    44100503
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak