Oogarts

Drs. M. Snabel

Drs. M. Snabel
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Snabel, M.C.C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“De sfeer bij Xpert Clinics is huiselijk en persoonlijk waardoor patiënten vaak meer op hun gemak zijn.”

Mijn specialisatie oogheelkunde is een fantastisch mooi vak. Het is mooi dat je met relatief weinig diagnostische middelen een diagnose kan stellen, en ook zelf kunt behandelen. Een oogarts kan in veel gevallen ook echt iets doen voor de patiënten wat het verschil maakt, een staaroperatie is daar een goed voorbeeld van. Als oogarts zie je patiënten van alle leeftijden en omdat er op veel verschillende facetten iets met een oog aan de hand kan zijn is het vak ondanks dat het en klein orgaan betreft toch zeer divers en afwisselend.

Een zelfstandig behandelcentrum staat in mijn ogen voor efficiënte en kwalitatief hoogwaardige zorg. De lijnen zijn kort en iedereen kent elkaar, dat vergemakkelijkt niet alleen de samenwerking, maar het maakt het doorvoeren van nieuwe ontwikkelingen en plannen ook eenvoudiger.
Daarnaast is de sfeer in een zelfstandig behandelcentrum vaak huiselijker en persoonlijker waardoor patiënten vaak meer op hun gemak zijn.

Ik wil met mijn werk mensen van hun klachten af helpen en/of beter laten zien door hoogwaardige en kwalitatief goede zorg te verlenen. Ik streef er naar om bij iedere patiënt goed in kaart te brengen wat hun wensen zijn en waar ze een probleem hebben. Het is belangrijk om goed te luisteren en niet alleen een oog te bekijken, maar juist te beoordelen waar de patient een probleem ervaart en te kijken op welke manier dat te verbeteren is.

Ik heb een aantal jaar geleden een man van rond de 80 geopereerd aan staar. Dat gebeurt wel vaker, maar deze meneer zorgde nog voor zijn gehandicapte zoon die hij overal naar toe bracht met de auto en hij dreigde afgekeurd te worden voor zijn rijbewijs. De dankbaarheid en vreugde die hij toonde toen hij na de operaties zijn rijbewijs weer kreeg was enorm. Hij behield zijn zelfstandigheid en de mogelijkheid om voor zijn zoon te blijven zorgen.
Fantastisch toch!

  • AGB code
    06010855
  • BIG nummer
    59918454501
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak