Oogarts

Dr. R. Wisse

Dr. R. Wisse
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Wisse, R.P.L. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“De ontwikkelingen in ons vak gaan razendsnel en er zijn zoveel meer mensen die wij tegenwoordig kunnen helpen weer beter te zien.”
Locaties

Dr. Robert Wisse is oogarts en gespecialiseerd in hoornvliesafwijkingen, complexe staaroperaties en hoornvliestransplantaties.
"De combinatie van technische precisie en de snelle ontwikkelingen van het vakgebied spreken mij aan. Xpert Clinics Oogzorg is in staat om snel in te springen op maatschappelijke ontwikkelingen, zoals digitalisering of zorg-op-afstand. Korte lijntjes, duidelijke focus, en een team van professionals dat doet wat moet. Er is niet de luxe om achterover te leunen en we zullen ons steeds moeten bewijzen als het gaat om toegankelijkheid en kwaliteit van zorg. Goede zorg betekent de patiënt centraal, resultaatgericht werken, shared decision making, en de juiste zorg op de juiste plek.
Het mooiste aspect van mijn werk is mensen weer kunnen laten zien waar ze van houden. Dat is een vrije interpretatie van de slogan van het Oogfonds, en heel treffend. Zien is ons belangrijkste zintuig en verlies van zien heeft veel impact. Op werk, privé, zelfstandigheid etc. De ontwikkelingen in ons vak gaan razendsnel en er zijn zoveel meer mensen die wij tegenwoordig kunnen helpen weer beter te zien. Patiënten vertellen na een geslaagde behandeling hoe ze de wereld en hun geliefden weer te kunnen zien. Vaak zijn ze al jaren gewend helemaal niet goed te zien. Die dankbaarheid is een enorme motivatie om er iedere dag het beste van te maken.
De grote maatschappelijke uitdaging is hoe we onze zorg toegankelijk houden, nu en in de toekomst. Mijn ambitie is om daar nieuwe technologie voor te ontwikkelen en in te zetten in de zorg."

Lidmaatschappen 
NOG
NIOIC
ESCRS
KNMG

Nevenactiviteiten
Corneawerkgroep NL (secretaris)
Vision 2020 NL (vice voorzitter)
Beheerscommissie Nederlandse Transplantatie Stichting  (lid)
Chief Medical Advisor easee bv

Wetenschappelijke publicaties 
https://www.researchgate.net/profile/Robert-Wisse 

  • BIG nummer
    19909352901
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak