Oogarts

Drs. V. Lie

Drs. V. Lie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Lie, V.Y.L. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Het kunnen behouden of verbeteren van het zicht brengt ontzettend veel kwaliteit van leven met zich mee.”

"Staaroperaties zijn mijn specialisme. Het is een kunst om zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk te opereren. Mijn persoonlijke streven is ernaar om elke operatie weer een fractie beter te doen dan de voorgaande operatie. Dat maakt het opereren altijd weer een uitdaging die mijn volle focus vereist.

Via Xpert Clinics Oogzorg hoop ik efficiënte en hoog kwalitatieve zorg te kunnen leveren. Als de organisatie en logistiek soepel verloopt, dan kan ik mijn aandacht volledig richten op de patiënt.
Ik wil dat mijn patiënten tevreden de deur uit gaan. Voor mij betekent dit dat zij zich gehoord voelen en dat zij het gevoel hebben in de beste handen te zijn. Het kunnen behouden of verbeteren van het zicht brengt ontzettend veel kwaliteit van leven met zich mee. Daarbij is het aan mij als oogarts om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de oogzorg, en om altijd kritisch te zijn op mijn eigen kennis en kunde."

Drs. Lie heeft de Geneeskundestudie gedaan aan de de Vrije Universiteit te Amsterdam, waarbij hij voor zijn bachelor cum laude is geslaagd. De opleiding oogheelkunde heeft hij vervolgens gevolgd aan het Amsterdam UMC. Aan het eind van de oogartsen opleiding behaalde hij het European Board of Ophthalmology Diploma (EBOD), een internationaal erkend diploma voor oogartsen.

  • AGB code
    03314322
  • BIG nummer
    09924023801
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak