Xpert Clinics Oogzorg Hilversum gaat samenwerken met Visser Contactlenzen!

Xpert Clinics Oogzorg Hilversum gaat samenwerken met Visser Contactlenzen!

Per 14 oktober 2024 gaat Xpert Clinics Oogzorg samenwerken met Visser Contactlenzen in Hilversum! Wat betekent dit voor u als patiënt? Lees er hier alles over.

Voor welke oogproblemen kunt u bij Xpert Clinics Oogzorg en Visser Contactlenzen terecht?

Xpert Clinics Oogzorg behandelt zeer uiteenlopende oogklachten. Onze specialisten helpen u graag van deze klachten af. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om medische contactlenzen te gaan gebruiken.

Xpert Clinics Oogzorg wil het aanbod hierin graag uitbreiden, zodat we meer patiënten met complexe oogproblematiek kunnen helpen. Daarom slaan we de handen ineen met Visser Contactlenzen, specialist op het gebied van medische contactlenzen. 

Wat betekent deze samenwerking voor u?

Doordat we de handen ineenslaan met Visser Contactlenzen, kunnen we een nóg betere dienstverlening leveren aan onze patiënten, aan u. Zo hebben we meer expertise in huis en verbreden wij onze dienstverlening. Visser Contactlenzen is een internationaal vooraanstaande organisatie met alle expertise op het gebied van medische contactlenzen, ook voor de complexere oogaandoeningen. Hierdoor kunnen we nog beter deze complexe oogaandoeningen, zoals keratoconus en andere gecompliceerde problemen, behandelen.

Wanneer kunt u bij Xpert Clinics Oogzorg & Visser Contactlenzen terecht?

De lijnen tussen Xpert Clinics Oogzorg en Visser Contactlenzen zijn kort. Elke maandag in de even weken (dus 2x per maand) bevindt Visser Contactlenzen zich in het pand van Xpert Clinics Oogzorg Hilversum. U kunt dan op spreekuur komen en krijgt advies van de oogarts van Xpert Clinics en van de medische contactlensspecialist van Visser Contactlenzen. Samen komen we tot een juist behandelplan voor uw oogprobleem. U vindt alle benodigde kennis onder één dak.

Benieuwd naar wat we bij uw oogklachten kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak