Xpert Clinics Oogzorg nu ook in Hilversum

Xpert Clinics Oogzorg nu ook in Hilversum

Is het tijd om uw ogen te laten controleren? Kom dan eens langs in onze nieuwe kliniek in Hilversum.

Xpert Clinics Oogzorg biedt oogheelkundige zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Wij staan voor persoonlijke en gespecialiseerde zorg in een aangename omgeving. Bij Xpert Clinics Oogzorg staat u centraal. Een goede ontvangst, een goede behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt. Ons team, waaronder Stefan Coppens, staat voor u klaar!

Oogheelkundige zorg

U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan oogzorg voor jong en oud. Denk hierbij aan de behandeling van aandoeningen zoals glaucoom, maculadegeneratie of staar. Ook kunt u terecht voor een CBR keuring of brilvervangende chirurgie.

Vergoeding

Uw consult en behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Voorwaarde is dat u een verwijzing heeft van uw huisarts. Xpert Clinics Oogzorg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Voor niet verzekerde zorg, zoals een CBR keuring of brilvervangende chirurgie, betaalt u wel zelf.

Xpert Clinics

Xpert Clinics Oogzorg is onderdeel van Xpert Clinics, een groep zelfstandige klinieken met meer dan 40 vestigingen in Nederland voor Xcellente zorg en een betere levenskwaliteit. Wij zullen er alles aan doen om jong en oud te helpen op het gebied van oogzorg, hand- en pols zorg, anale aandoeningen zorg en orthopedische zorg. Dit doen we met adviezen, hooggespecialiseerde behandelingen en nazorg van Xcellente kwaliteit.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak