Oogarts

Drs. A. K. de Brauwer

Drs. A. K. de Brauwer
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Brauwer, A. de is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Ik probeer verbetering te brengen aan de kwaliteit van leven van mijn patiënten.”
Locaties

Drs. An-Katrien de Brauwer is een zeer bekwaam en empathisch refractiechirurg, toegewijd aan het helpen van patiënten om helder zicht te herwinnen en hun leven te transformeren. Met een diepgaand begrip van de levensveranderende impact van refractieve chirurgie (brilvervangende chirurgie), combineert drs. de Brauwer haar expertise, precisie en oprechte zorg om uitstekende resultaten te leveren.

Als een gecertificeerde (Keurmerk Nederlands Oogheelkundig Gezelschap-refractiechirurg) en uitgebreid opgeleide chirurg blijft drs. de Brauwer op de hoogte van innovatieve technieken en ontwikkelingen in refractieve chirurgie. Ze staat bekend om haar zorgvuldige aanpak en toewijding aan persoonlijke zorg, waarbij ze de tijd neemt om de unieke behoeften en doelen van elke patiënt grondig te beoordelen.

De uitzonderlijke chirurgische vaardigheden van drs. de Brauwer worden aangevuld door haar warme persoonlijkheid, waardoor patiënten zich tijdens hun gehele behandelingstraject op hun gemak voelen. Ze gelooft in het opbouwen van een vertrouwensvolle en samenwerkende relatie met haar patiënten, zodat ze zich geïnformeerd, comfortabel en vol vertrouwen voelen in hun beslissing om brilvervangende chirurgie na te streven.

Met een passie voor excellentie streeft drs. de Brauwer naar optimale visuele resultaten voor haar patiënten. Of het nu gaat om laserchirurgie, lensimplantaties, lensvervangende ingrepen of andere geavanceerde procedures, ze past elk behandelplan aan om specifieke visuele aandoeningen aan te pakken en opmerkelijke visuele correctie en verbeterde levenskwaliteit te bieden.

An-Katrien De Brauwer studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij voltooide de specialisatie oogheelkunde in het academisch ziekenhuis Maastricht (AZM), waarna zij in het Leids Universitair Centrum (LUMC) een verdere subspecialisatie met als aandachtsgebied medische retina (diabetes mellitus, maculadegeneratie en erfelijke netvliesaandoeningen) voltooide. Zij is momenteel werkzaam bij Xpert Clinics Oogzorg met als aandachtsgebieden medische retina, cataract- en refractiechirurgie en algemene oogheelkunde. Zij is lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en Fellow van de European Board of Ophthalmology (FEBO).
Sinds 2019 maakt zij deel uit van ons team.

  • BIG nummer
    59918104501
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 07Maak een afspraak